Comunicat de presă


Comunicat al Fondului de garantare a depozitelor în sistemul bancar referitor la plata compensaţiilor la Banca Turco-Română

21.11.2002

Fondul de garantare a depozitelor în sistemul bancar reaminteşte celor interesaţi că plata compensaţiilor pentru depozitele garantate constituite de persoanele fizice la Banca Turco-Română, bancă aflată în stare de faliment, se face până la data de 11 decembrie 2002 prin unităţile teritoriale ale Banc Post S.A. din localităţile: Bucureşti, Arad, Bacău, Braşov, Cluj-Napoca, Constanţa, Galaţi, Iaşi, Piteşti, Ploieşti, Timişoara şi Târgu-Mureş.

Pentru efectuarea plăţilor, constituind compensaţii ale depozitelor garantate deschise de persoanele fizice la Banca Turco-Română, deponenţii persoane fizice - titulari de depozite nominative, sunt rugaţi să se prezinte la unităţile teritoriale ale Banc Post S.A. din localităţile unde se efectuează plata. Titularii depozitelor sunt rugaţi să solicite, la sediile acestor unităţi, detalii privind plata compensaţiilor depozitelor garantate.